Onnozel


De Man met Migraine lacht het volk uit dat denkt dat hij verslagen is omdat zijn hoofd van zijn lijf gescheiden is. 'Mijn kracht zit in mijn kop', buldert hij sarrend.

Een maand geleden heb ik gezworen dat ik twee keer per week mijn blog zou bijwerken. Dat goede voornemen is grandioos mislukt. Ik wil wel, maar ik vind er weer de tijd niet voor. Al die deadlines, een mens wordt daar onnozel en niet eens echt rijk van. Als tussendoortje, een miniem zoethouder als teken van attentie, nog maar eens een beeldje dat ik in drie dimensies gecreëerd heb. Hopelijk binnenkort weer meer tijd en dus meer berichten alhier.

5 comments

    1. Dat dacht ik ook altijd. Maar als je voor zodanig veel dingen tijd maakt, merk je dat je op den duur gewoon geen tijd meer over hebt. Ik ben voor een vertraging van de rotatiesnelheid van de aarde, zodat een dag minstens 35 uur telt.

  1. Als je “Migraineman” verandert in “De Man met Migraine” mag je natuurlijk niet vergeten “man” te schrappen achter “Migraine”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s