Dichter bij de Duivel


Vannacht weer een spannende horrorfilm bijeen gedroomd. Zo zou ik ‘m pitchen:

Drieëndertig kompels zitten opgesloten in een ingestorte mijnschacht. Als de temperatuur verder oploopt, stijgen zwaveldampen op uit de bodem. De Satan manifesteert zich. Angst wordt gruwel. Bezetenen doen elkaar de duvel aan.

Hoe het verhaal eindigt, weet ik niet, want plots stond ik bovenaan op een kilometershoge wolkenkrabber, dicht bij de Goedheid Gods. Daar ben ik vervolgens van gewaaid, zodat ik weer met mijn (gebroken) pootjes op de grond belandde.

Zo kan ie wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s