Flower power

Geplaatst door

Neen, groene vingers heeft ondergetekende niet. Ze zou er zelfs met gemak in slagen een vetplantje of cactus te doen verwelken. Het was dan ook een ongekende wereld vol bloemenpracht die zich voor haar ogen ontrolde tijdens haar allereerste bezoek aan de Gentse Floraliën. Als een Vlijtig Liesje legde ze het uitgestippelde parcours af, dat algauw drie uur in beslag nam, en prees ze zichzelf gelukkig dat ze haar pumps thuis had gelaten en die ochtend voor plat schoeisel had gekozen. Alras ontpopte ze zich als een ware bloemenpaparazza, te midden van druk gesticulerende bomma’s die zich in het aanschijn van zo veel magie weer in de fleur van hun leven waanden. Flower power tot de derde macht!

Door Eline Delrue

(Klik op een foto voor slideshow op groter formaat.)

One comment

  1. Soortgelijk iets over tuinen, bloemen en inrichting ook gezien. Was in België en wauw magnefiek, maar dit hier is werkelijk buitengewoon mooi. Toppie!

    Lieve groet, Mavelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s