Onhandige Duitser


Door een bericht dat vandaag op de site van De Morgen stond, moest ik onvrijwillig terugdenken aan wat er het afgelopen jaar, tot en met deze hete lentedag, al allemaal gebeurd is op mijn ex-krant:

Onhandige Duitser schiet eigen penis af

Een Duitser heeft zichzelf in zijn kruis geschoten. De 27-jarige Lukas Neuhardt wilde stoer doen voor zijn vrienden met zijn pistool. Hij was echter vergeten de veiligheidspal in te schakelen. Toen hij het schietijzer nonchalent in zijn broekzak moffelde, ging het af.
Uit schaamte vertelde hij de artsen “dat een overvaller hem in zijn kruis had geschoten”. Een verklaring die de politie snel doorzag. “Alleen in de broekzak zat een brandgat, dus of het was het schot van de eeuw, of hij heeft het zelf gedaan”, aldus een politiewoordvoerder.
Na een operatie wacht Neuhardt mogelijk een gevangenisstraf van drie jaar wegens overtreding van de wapenwet. De Duitse overheid scherpte onlangs deze wet aan na het bloedbad op een school in Winnenden.

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s