Slippertje


De tv in de ontbijtruimte van ons hotel staat op CNN. Een item over de Italiaanse premier Silvio Berlusconi en het proces over zijn seksfeestjes onderhoudt de aanwezige toeristen. Il Cavalieri loopt grijnzend in beeld.

Een mens vraagt zich af wat het lot zou zijn van een Iráánse politicus die van dergelijke feiten verdacht wordt, wetende dat één slippertje al tot steniging kan leiden.

Volgend item: het boerkaverbod in Frankrijk. Voor alle duidelijkheid lopen er hier in Teheran geen boerkamadammen rond. We hebben nog maar één gesluierde dame gadegeslagen. Die was op straat aan het sukkelen met het rietje van een vruchtensapje. Medelijden voelde ik niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s